Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Kasvatuksesta

Koska meillä ei ole minkäänlaista tiettyä kasvatusrotua kennelissä, niin mahdollisesti meiltä kasvatteja voi maailmaa lähteä valloittamaan ties missä rodussa. Tietenkin riippuen täysin rotujen sen hetkisestä / kiinnostuksesta ylipäätään, että olisiko riittävästi mahdollisimman pysyviä ja rakastavia koteja tarjolla.

Minulla itselläni kasvattajana ei ole mitään sen suurempia vaatimuksia uusilta omistajilta, kunhan kasvattejani vain ei heivattaisi bittiavaruuteen ilmoittamatta. Mielellään näkisin kylläkin koiriani virallisissa kilpailuissa edes silloin tällöin, mitään armotonta himokisaamista en siis odota automaattisesti.

Monien rotujen kohdalla myös kuvasaanti on tiukkaa, mikä yleensä tullaan aina ottamaan huomioon ensisijaisesti. Kasvateilleni voi hankkia kuvan oikeasta koirasta, pivikon eli piirretyn kuvan, mutta myös kuvatonkin käy vallan hyvin. 
Uudet omistajat saavat tämän päättää aivan itse, kun pentu on heille tulossa.

Jokaisen kasvatin virallisen nimen eteen tulee liite "Yung-Kam", mikä kertoo että koira on täältä kotoisin. Eikä sitä saa missään nimessä mennä muuttamaan / poistamaan koiran elinaikana.

Kasvatit

     
A-pentue
Syntyneet: 25.04.2017
i. Hvedekorn's Åbenbaring
e. Gendarme's J'Aime Le Champignon de Paris
vehnäterrieri
     
     
B-pentue
Syntyneet: 24.05.2017
i. Boogawolf Umgunkafunk
e. Fiery Soul
novascotiannoutaja

Koriste © Flickr, localpups

©2019 (sim) Kennel Yung-Kam - suntuubi.com