Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
Vieraskirja  1  2  > [ Kirjoita ]

Nimi: Mirror
Kotisivut: http://primeval.suntuubi.com/

13.06.2018 19:02
Primeval on 2018 pystyyn laitettu koirapeli, jossa ideana on perustaa oma kennel ja kasvattaa koiria. Peliä ylläpitää ihana Dee, jonka varmaan monet tunnistavat muiltakin sivuilta. Kannattaa käydä kurkkimassa!

Nimi: Mirror
Kotisivut: http://vkeugene.suntuubi.com/

12.04.2018 18:37
Eugene on valitettavasti ollut pitkään hiljaiselolla, joten nyt kun vihdoin viimein kirjauduin sinne taas, ajattelin ettei sitä ole enää järkevää pitää yllä. Siispä päätin myydä siellä olevat koirat, joten mikäli olet halukas, voit käydä sieltä koiran hakemassa/varaamassa (ilmoitathan vieraskirjaan niin tiedän merkitä koiran haetuksi/varatuksi)

Kiitos ja anteeksi
-Mirror

Nimi: Mirror
Kotisivut: http://vkeugene.suntuubi.com/

19.10.2017 11:08
Hei!
Olen nyt uudistanut Eugenea jonkin verran. Linkinvaihto- ja yhteistyölistamme aion myös siistiä, eli mikäli tahdotte pysyä meillä yhteistyöläisinä, laitattehan vieraskirjaamme asiasta viestiä viimeistään 01.11.2017.
Muussa tapauksessa poistan linkkinne.
Kiitos!

Nimi: Vanessa
Kotisivut: http://https://kenneltolleri.suntuubi.com/

30.07.2017 13:18
Hei!
Tolleriin on tulossa jälleen pentue!

Teema: A-pentue
rotu: Bordercollie
Emä: Better-Be-Best
Isä: Easily Lovable

Jos kiinnostaa niin käy varaamassa oma pentusi nyt!

Nimi: Coco
Kotisivut: http://forlesskennel.suntuubi.com/?cat=16lang=fipreview=1

02.07.2017 10:50
Tervetuloa kilpailemaan VVL:n alaisiin valjakkoajoihin 24.07.2017! Kisassa on kaksi normaalilähtöä, joihin ovat tervetulleita kaiken rotuiset koirat.

Nimi: Ushma
Kotisivut: http://rainbowsky.suntuubi.com/

28.06.2017 17:41
Heippa, ajattelin tulla lyhyesti kertomaan kasvattisi Ellenin kuulumisia :)

Pentu tosiaan täytti vastikään kuukauden ja siitä on kasvanut tosi rauhallinen ja kiltti narttu, joka tuntuu kyllä uudessa kodissaan viihtyvän. Alussa se ei millään malttanut olla yksin, kun ikävä vaivasi, mutta nykyään se viihtyy hieman jo omissa oloissaankin, vaikka pääasiassa yritän sitä muiden pentujen seurassa pitää. Ellenillä on sopeutuminen uuteen kotiinsa vielä hieman kesken, se itkeskelee öisin kun omia vanhempia ja sisaruksia ei mistään löydy, mutta päiväsaikaan se kyllä tykkää tutkia paikkoja ja vaikuttaa siltä, että se kyllä pikkuhiljaa tottuu ja rauhoittuu.

Nimi: Jara
Kotisivut: http://www.duckline.suntuubi.com/

22.06.2017 21:50
Hei! Meilläkin päin on ollut todella hiljaista, mutta toki yhteistyö käy, mikäli ei-niin-aktiivinen yhteistyö käy teille. :)

Nimi: Mirror
Kotisivut: http://vkeugene.suntuubi.com

20.06.2017 19:24
Heipä hei!

Meillä olisi Eugeneen tulossa kolmas, Half Bad-pentue! Rotuna toimii ihastuttava shetlanninlammaskoira :) Käythän kurkkimassa ja varaamassa pentua!

Emä: Pinsku
Isä: Lego
Pentuja yhteensä: 4
Syntyy: 5.7.17.

~Mirror ja koirulaiset

Nimi: Minttu
Kotisivut: http://chiliera.suntuubi.com/

13.06.2017 14:53
Chiliéra alkaa kasvattamaan pelkkiä bordercollieita, joten suurin osa koirista on nyt myynnissä. Ne eivät kuitenkaan maksa mitään virtuaalirahaa tai muuta, senkun ilmoittaudut halukkaaksi ja ilmoitat myöhemmin koiran uudet sivut. Kävisitkö kurkkaamassa, josko teidän laumaanne mahtuisi vielä yksi karvakorva?

Muiden rotuisten pentujeni kasvattajat huomio! Ei syytä huoleen, pidän toki itselläni kaikki sukua omaavat muun rotuiset koirat, myyn vain evm-sukuiset. :)

Nimi: Eenu
Kotisivut: http://akkajaure.jimdo.com/

04.06.2017 15:36
Hienosti on kyllä Goratilla mennyt, hän on kyllä oikea komistus <3 Omasta mielestäni uroksella ei pentuja ennestään ole, joten hienoahan on jos se sellaisia pääsee jossain vaiheessa tekemään. :) Noista mainitsemistasi kahdesta pentueesta Crissu itseasiassa laittoikin minulle juuri sähköpostia (oli huomannut viestini täältä, aikamoinen sattuma sekin :D) ja toivottavasti meille sieltä yksi sakemannipupelo lähtee! :)

- Eenu

Nimi: Mirror
Kotisivut: http://vkeugene.suntuubi.com/

30.05.2017 23:08
Olet tervetullut osallistumaan koirinesi Kesäkuu on Tokokuu-kisakuuhun, johon kuuluu neljät Tokoilut! Luokkina ovat tällä kertaa ALO, AVO, VOI sekä EVL. Epävirallisilla kuitenkin mennään. Tervetuloa mukaan!

~Mirror

Vastaus:

Kiitos kutsusta, mutta me jätetään tällä kertaa väliin. :)

Nimi: Eenu
Kotisivut: http://akkajaure.jimdo.com/

30.05.2017 21:08
Löysin sattumalta tänne ja en oikein meinaa uskoa tätä todeksi, mutta kun selailin teidän koiria niin sieltä nousi silmille Time and Time Again vom Sauer Regen <3 Minä siis joskus aikanaan (tuolloin Elly nimi) varasin kyseisen pennun Crissulta ja valitsin sille tuon nimenkin, oi että kuinka pidinkään siitä silloin ja pidän toki nyttenkin <3 On kyllä hauskaa nähdä oma koira kun sen omistin tosiaan vähän aikaa tuolloin vuonna 2012, 5-vuotta sitten :'D Sitten tuli tosin tauko ja muistaakseni annoin uroksen takaisin kasvattajalleen mistä se sitten myytiin eteenpäin, ihanaa että se on vieläkin elossa! Jos joskus Goratille (minulle ex-Timi poika :'D) syntyy pentue niin nyt näin uudestaan palanneena ottaisin enemmän kuin mielelläni meille pennun Sottungaan missä nykyäänkin Goratin innoittamana kasvatetaan saksanpaimenkoiria. Se tosiaan taisi olla ensimmäinen saksanpaimenkoirani ja siitä se innostus lähti vaikka harmikseni jouduin ajan puutteessa siitä sitten myöhemmin luopumaan :(

Mutta, kaikkea hyvää Yung-Kamille sekä erityisesti Goratille <3

Vastaus:

Mitä ihmettä, kuinka onkaan mahdollista että tupsahdit just tänne! Ja vieläpä Goratin ex-omistaja todella monen vuoden takaa. :)
Juu Gorat tänne ilmaantui suunnilleen vähän päälle vuosi sitten, ja tosi kivasti meillä onkin mennyt sen jälkeen. On tuo poika kyllä ihan mainio kisakaveri, ja muutenkin hieno pakkaus . :)

Tottakai ilmotan sulle, jos/kun jossain vaiheessa Goratia tulen käyttämään jalostukseen meilläpäin, sillä kun ei jälkeläisiä taida ollakaan edes(?)

PS. Ootko huomannut, että Crissulla ois suunnitelmia kahdesta sakemannipentueesta? Sillähän ei vieraskirjaa oo käytössä, mutta kennelin sivulta löytyy säpö.
Ja karvaturrit-foorumilla on oma pentuetopa:
http://karvaturrit.net/viewtopic.php?f=17&t=26944&st=0&sk=t& sd=a&sid=50d96a8e7107f7f4b41508831a00a80b

Nimi: Ushma
Kotisivut: http://rainbowsky.suntuubi.com/?cat=112&lang=fi

29.05.2017 12:02
Heippa!

Hain Ellenin, kun huomasin viestisi vieraskirjassamme. Kotisivut-kohdassa on linkki sivulle, toivottavasti siellä on kaikki oikein. Ilmoitathan korjauksista viekussa, jos on jotain? Ja tosiaan sullekin tiedoksi, en mielelläni ikäännyttäisi pentuja kun tahtoisin ne oikean ikäisinä pitää, mutta jos sitä vaadit, voin ikäännyttää pennun luovutusikäiseksi ja siitä eteenpäin antaa sen ikääntyä oman syntymäpäivänsä mukaisesti :3

Vastaus:

Ikäännyttäminen on mulle ok, ihan miten itse tahdot. Ja kiitos sivusta, siellä näyttäis kaikki olevan ihan ok! :)

Nimi: Salama
Kotisivut: http://vkaprillin.suntuubi.com/

28.05.2017 19:53
Tulin kertomaan tänne, että Horus voi mielellään muuttaa tänne sekalaisen lauman jatkeeksi. Muistathan ilmoittaa uudet sivut vielä meille päin?

Vastaus:

Ihan mahtavaa, ilmoitinkin uuden osoitteen sinne. :)

Nimi: Salama
Kotisivut: http://vkaprillin.suntuubi.com/

27.05.2017 07:06
Aprillin virtuaalikennel lopettaa kiinnostuksen puutteen vuoksi, joten kaikki koirat myydään. Tule toki katsomaan, jos löytäisit jatketta omaan laumaasi!

Salama kiittää ja kumartaa menneestä ajasta

Vastaus:

Voisin käydä kurkkaamassa, mitä koiria olisi vielä myynnissä.

Nimi: Mirror
Kotisivut: http://vkeugene.suntuubi.com/

25.05.2017 10:49
Virtuaalikennel Eugenen B-pentue syntyy 10.6.17.! Käythän pian varaamassa oman penskasi!
Rotu: bordercollie
Emä: Kaede (oma narttu)
Isä: Ankka (Hiljamielen uros)
Pentuja: 5 kpl

~Mirror ja hauvelivauvelit

Vastaus:

Nyt bortsupenskasta kiinnostunet äkkiä varaamaan pentu! :)

Nimi: Nessie
Kotisivut: http://nvmkennel.suntuubi.com/

22.05.2017 18:33
Perun sen tolleripenskan ottamisen :/ Ihan vain siksi, että Nuvemin tulevaisuus on hieman vaakalaudalla mielenkiinnon kohteiden ailahtelevaisuuden takia, enkä halua penskaa epäaktiiviseen kotiin, kun en voi tarjota aktiivista kotia - onhan se omillakin kasvateilla säännöissä että mielellään aktiivisiin koteihin. Toivottavasti joku muu haluaa kuitenkin tollerilapsen. <3

Vastaus:

Voi harmi, mutta ihan ymmärrettävä ja fiksu päätös.

Nimi: Ushma
Kotisivut: http://rainbowsky.suntuubi.com/

15.05.2017 12:06
Ottaisin mielelläni yhden tolleripenskan meille asustelemaan, vaikka samanrotuisia koiria ei toistaiseksi yhtään olekaan niin on se sen verran kiva rotu kuitenkin :3 En tiedä haluatko näitä kaikkia tietoja nyt vielä, mutta kerronpa kuitenkin.

Pennusta ajattelin narttua ja nimeksi Yung-Kam Bellebanes, kutsumanimeksi luultavasti Ellen. Pennulle tosiaan ei toistaiseksi oman rotuista seuraa olisi, mutta mistä sitä tietää vaikka sellainen tulisi. Yleensä otan kenneliini vain kasvatustarkoituksessa olevia koiria, mutta tämä pentu pääsisi ainakin toistaiseksi ihan vaan kisakaveriksi, kun sille ei astutusseuraa omasta takaa löydy. Nartulle myös etsittäisiin hoitaja heti kun ikä sen sallii ja sille koulutettaisiin peruskäskyjä ja käytöstapoja, jotta siitä saataisiin kunnon koira. Elinympäristöstä sen verran, että sille löytyy jos minkä rotuista, eri ikäistä pentua ja aikuisiakin koiria kaveriksi ja kennelilläni sillä olisi kyllä tilaa temmeltää ja purkaa pentumaista intoaan heti kun se vaan saa tassut tukevasti alleen. Se pääsisi johonkin koirien huoneista yhdessä muutaman muun nelijalkaisen kanssa ja saisi pääsääntöisesti olla vapaana kennelin tiloissa ja ulkonakin, sillä se opetetaan kyllä sisäsiistiksi mahdollisimman pian :)

Toivottavasti tämä riittää ja saan yhden pennun! :)

Vastaus:

Tottakai sinne lähtee myös yksi tollerilapsonen! Mielelläni annan ensimmäiseksikin rotunsa edustajaksi tämmöisen noutajan, ties vaikka siitä se suurempikin into rotuun syttyisi. ;)

Tulevaisuuden suunnitelmat kuulostaa oikein hyvältä, koiralla tulee olemaan mitä mahtavin ympäristö kasvaa ja varttua siellä teillä.
Pistän sukupuolen ja nimen ylös!

Nimi: Nessie
Kotisivut: http://nvmkennel.suntuubi.com/

15.05.2017 10:44
Heij, ottaisin mielelläni sitten yhden tolleripenskan meille sitten :)

Vastaus:

Hieno juttu! :)

Nimi: Mirror
Kotisivut: http://vkeugene.suntuubi.com/

10.05.2017 14:49
*Kuulet kovaäänisen haukahduksen oveltasi, ja menet katsomaan kuka siellä on. Avaat oven, ja näet nuoren bordercollienartun istumassa hampaissaan kirjekuori. Otat kirjeen koiralta, ja se lähtee häntä heiluen jolkottamaan pois. Avaat kuolaisen kuoren, ja otat onneksi hieman parempikuntoisen lapun sieltä ulos...*

Tervehdys, rakas yhteistyöläinen! Tämä on Eugenen ensimmäinen yhteistyökirje, jossa kerron hiukan kennelin kuulumisia, ja lopussa myös vähän irl-elämästäni.

Kuten ehkä olet jo huomannutkin, Eugenessa on meneillään monia kilpailuita. Tänään niistä ensimmäisen, eli paimennuksen, tulokset ovat julki, ethän unohda käydä katsomassa miten pärjäsitte? Ellet ole vielä ehtinyt käydä osallistumassa kaikkiin, nyt on kuitenkin vielä hyvin aikaa! En tule erikseen enää ilmoittamaan muista kilpailuista jotka järjestetään 15.- 20.- sekä 25. toukokuuta. Tulen kuitenkin ilmoittamaan vielä toukokuun päättävästä kevät-tokosta, joka järjestetään 30. toukokuuta.

Lisäksi saamme piakkoin toivottaa kenneliimme uusia pentuja! Sekä toisista kenneleistä varatut pennut, että kaksi omaa bordercolliepentuetta lähtevät maailmalle toukokuun lopuilla ja kesäkuun alussa. Eugenen A-pentueen varauslista on jo täynnä, mutta B-pentuetta pääsee jo varailemaan, vaikka sille ei sivuja vielä olekaan luotu.

Eugene on jo aloittanut kilpailutoimintansa lisäksi hoitajatoiminnan, jonka ansiosta neljä koiraamme ovat saaneet omat hoitajansa. Vielä kuitenkin loput koirat kaipailisivat hoitajia, joten ei kun lomaketta täyttelemään!

Sitten vähän irl-asioita :3

Viimeisin viikko on mennyt melko hyvin, koulujuttuja ei oikein jaksaisi mutta minkäs niille mahtaa. Viikonloppuna oli kuvataidekoulun näyttelyitä, joissa oli minunkin töitäni esillä :3 Lisäksi kävin sunnuntaina oman koirani kanssa agilityssä <3
Ensi lauantaina olen myös menossa kavereideni kanssa linnanmäelle :)

Toivottavasti sinnekin kuuluu hyvää!

~ Mirror ja karvaturrit

Vastaus:

Heips!
Hienoa kuulla, että siellä on sujunut kivasti ja tapahtumaa riittää vaikka muille jakaa. Pennut on aina ihana asia ja ne tuovatkin kunnolla uutta energiaa koko koiralaumaan aina. :)

Täytyy kyllä nostaa hattua hoitajatoiminnalle, se kun on ollut kovin katoavainen asia virtuaalikenneleissä. Toivottavasti se saa paljon menestystä nyt ja tulevaisuudessa!

Oi, agility on kyllä hieno harrastus/laji. Ja pitäkäähän hauskaa lintsillä.
**

Meille kuuluu tänne oikein hyvää, vaikka oikein mitään toimintaa ei olekaan ollut oikeastaan yhtään. Koirat on pärjänneet ihan kiitettävästi kilpailuissa ja sekös on hieno asia. :)

Meille on myöskin suunnitelmissa seuraava pentue, rodultaan novascotiannoutaja!

Nimi: Sparkle

09.05.2017 10:43
Hei! VPKK on myöntänyt mulle oikeuden järjestää paimennuskisoja alusta loppuun ilman, että ne löytyy vielä liiton kalenterista. Tervetuloa siis osallistumaan! Viimeiset ilmoittautumispäivät koittaa koko kolmikossa kohta.

Tähän voit osallistua enää vain tänään:

http://kaiserschnauzers.net/sparkle/nh/pai/

Näihin kahteen vipit ovat huomenna ja ylihuomenna. :)

http://kaiserschnauzers.net/sparkle/nh/pai/02/
http://kaisersc hnauzers.net/sparkle/nh/pai/03/

Vastaus:

Osallistuttiinkin jo. :)

Nimi: Nessie
Kotisivut: http://nvmkennel.suntuubi.com/

09.05.2017 07:05
Heissan! Kysyit, että lainaisinko Nuvemista Sissiä B-pentueen emäksi, ja se kelpaa vallan mainiosti! :) Virallisissa ei olla ehditty vielä Sissin kanssa käydä, mutta toivon mukaan niitä tulee eteen ja sinne sitten mennään. Epävirallisiin kisoihin Sissin olen ilmoittanut, kun virallisia ei ole oikein tullut vielä vastaan.

Vastaus:

Ihan mahtava kuulla! Rupeankin oitis tekemään pientä mainosta B-pentueesta ja ilmoittelen sitten siitä vielä sinnepäin. :) Tästä automaattisesti lähtee sulle yks pentu jos haluat *vink vink*.

Nimi: Jasmin
Kotisivut: http://paimenkoira.suntuubi.com

05.05.2017 20:59
Mun puolesta voidaan hyvinkin olla vielä linkinvaihdossa :) Epäaktiivisuus ei suuresti hiattaa sillä itsellänikin oli hiljaisempaa kautta meneillään tammi-maaliskuussa

Vastaus:

Ihan mahtava kuulla. :) Välillä iskee näitä hiljais-eloja virtuaalipuolella...

Nimi: Aalia
Kotisivut: http://kkremeny.suntuubi.com/

02.05.2017 21:11

Hei!
Remenyn ylläpidon vaihdoksen ja uudistumisen myötä osa koirista etsii nyt uutta kotia. Tule ihmeessä katsomaan, jos meiltä löytyisi teille lauman vahvistusta.

Vastaus:

Pahoittelen vastauksen viivästymistä, mutta onneksi kaikille koirille olikin jo löytynyt uudet kodit!

Nimi: Taimi
Kotisivut: http://susiluoto.suntuubi.com/

02.05.2017 16:18
Moikka,
linkinvaihto voi jatkua. :)

Vastaus:

Mahtava kuulla! :)

©2019 (sim) Kennel Yung-Kam - suntuubi.com