Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Käy toki peremmälle...

Yung-Kam on virtuaalikennel, vain Suomeksi.
Yung-Kam is a SIM-game kennel, only in Finnish.

Tervetuloa sinä tasamaan tallaaja, joka mystisestä syystä olet eksynyt tänne meidän portille. Peremmälle saa ilman muuta, jos muutama kuolaava ja karvainen hännän heiluttaja ei haittaa. Toivonmukaan et ole laittanut mitään viimeisen päälle ykkös-vaatteita päällesi? Nimittäin nämä kirsulliset veijarit eivät niistä perusta, ja pian voi vaatteita korostaa karvojen sekä kuolan lisäksi pari hassua kuratahraakin.
Mutta nyt varmaankin haluat tietää että missä ihmeessä olet? Tai mikä ihmeen paikka tämä oikeastaan on? Kennel on nimeltään Yung-Kam, jossa kasvatetaan koiria ilman mitään tiettyä kasvatusrotua, siis niin sanotusti sekakennel.

Yung-Kam on alunperin perustettu jo vuonna 2016 weeblyn puolelle, missä se tähän asti toimi nimellä Toxic Zombie. Weebly ei vaan enää napannut itselleni ja päätin muuttaa suntuubin puolelle, samalla nii vaihtui hieman lyhyempään entisestä.
Ja tosiaan sijaitsemme Suomessa, tarkennettuna Akaalla rauhallisella maaseudulla.

Niinkuin yllä mainitsinkin, niin täällä ei ole mitään yhtä tiettyä kasvatusrotua, vaan laumaan tulee mukaan koiria sitä mukaan kun kiinnostusta vain löytyy. Rotuun katsomatta.
Pääsääntöisesti koirien kanssa paneudutaan treenaamiseen ja kisailuun, mutta paljon otetaan myös ihan vaan rennosti ja tehdään kaikkea "harrastus-arjesta poikkeavaa", eli eivät koirat joudu koko ajan kumminkaan olemaan työskentelyn alla. Vapaa-aikaakin on oltava ehdottomasti, jotta akkuja saa ladata koirien lisäksi myös tämä hihnan toisessa päässä oleva tapaus.

Pidemmittä puheitta, päästän sinut tutustumaan kenneliin vielä paremmin. Jätäthän puumerkkisi vieraskirjaan lähtiessäsi? :)

Terveisin,
Olga & kirppusirkus
vkolga @ luukku.com | turri-foorumi: Olga
 

Yhteistyössä Linkinvaihdossa Suositttelemme
Cannibal Kids, runaway
Duckline, Jara
Conduit, DH
Unen, Silja
Eugene, Mirror
Syrjälä, Jasmin
Susiluoto, Taimi

 

©2019 (sim) Kennel Yung-Kam - suntuubi.com